Verdubbel je geld in vijf jaar

Verstandig beleggen op de beurs


“Het boek is zeer vlot leesbaar en een 'must' voor jong en oud. Ik heb ook heel wat Amerikaanse beleggingsboeken. Het boek van Sam kan er zonder blozen naast staan.” 

Auteur: Sam Hollanders
Uitgever: Lannoo, 2019
ISBN: 978 94 01464 413
Waar te koop: Lannoo


Verdubbel je geld in vijf jaar - Sam Hollanders
Verdubbel je geld in vijf jaar - Sam Hollanders

Ik reken enkel op lange termijn”, zegt Sam in zijn boek Verdubbel je geld in vijf jaar. Dat is de basis van zijn strategie als waardebelegger.

De reden waarom Sam vandaag voor dezelfde strategie kiest als beleggingsgoeroe Warren Buffett? “Er zijn vele redenen waarom het op de beurs mis kan gaan”, schrijft Sam. “En er waren evenveel redenen waarom het tijdens mijn eerste vijf jaar als belegger misliep. Tussen mijn 19de en 24ste jaar dacht ik snel geld te verdienen. Ik ging de beurs kloppen. Ik ging risico’s aan … en verloor veel geld.”

“In dit boek vertel ik je hoe ik mijn kapitaal erdoorheen heb gejaagd, welke fouten ik maakte en wat ik eruit geleerd heb. Ik tel deze vijf jaar als speculant dan wel niet mee in mijn periode van ‘verstandig beleggen’, feit is wel dat deze chaotische beursjaren de omstandigheden creëerden om de winstgevende belegger te worden die ik vandaag ben.”

Sam Hollanders en Hans Hermans schreven dit boek voor alle beleggers. Voor ervaren beleggers die een houvast en bevestiging zoeken. Voor beginners die hun eerste stappen hebben gezet. En zeker ook voor mensen die nog niet actief zijn op de beurs, voor ouderen en jongeren, mensen met veel geld of slechts een beginkapitaal.

Vraag Hans als ghostwriter voor jouw boek******