Mijn levensverhaal

Autobiografie van ondernemer, echtgenoot, papa en opa Jacky Van Laecke


"Ik ben echt sprakeloos (en dit valt zelden voor hoor) om te zien hoe professioneel dit werk is gemaakt. Men kan het gerust een kunstwerk noemen. Dit is zeker geen bluf, want zoiets voor elkaar krijgen is niet zo evident."

Auteur:  Jacky Van Laecke
Uitgever: Privé-uitgave
Vormgeving: Intertext
ISBN: Niet van toepassing
Waar te koop: Niet te koop

 


Mijn levensverhaal - Jacky Van Laecke

Het is een wonder dat je deze autobiografie van Jacky Van Laecke in je handen hebt. Een kat heeft negen levens. Jacky heeft er minstens evenveel. Bovendien getuigt het boek van een bijzonder goed gevuld leven met zijn vrouw Lieva, hun kinderen en kleinkinderen. In deze autobiografie kijkt Jacky tevreden terug op zijn leven. Hij kan klinken op de gezamenlijke voorspoed in zijn warme familie en zijn triomf in zaken.


"Ik ben Zeer aangenaam verrast door de 'smakelijke stijl'. Het is echt zoals ik je hoor praten zoals je bent."

 

Jacky Van Laecke is gewezen ondernemer. Hij is oprichter en zaakvoerder van nv Van Laecke, later bvba Van LaeckeJ., fabrikant van pvc-ramen en -deuren, tevens ook oprichter van bvba Immo Van Laecke. Samen met zijn vrouw Lieva heeft hij twee dochters en vier kleinkinderen. Doorheen hun leven aan de Latemse Meersen in Sint-Martens-Latem meandert de Leie als een herkenbaar en stabiel baken.


"De appreciatie is enorm. Zo’n boek klaarkrijgen, zijnde een overkapping van een volledige levensloop, in zulke hoge standaard neerschrijven is geen sinecure."

Vraag Hans als ghostwriter voor jouw boek.