Beheer contentplatform voor VLAIO******

DE UITDAGING waarvoor VLAIO me inschakelt? 

De uitdaging waarvoor VLAIO me sinds 2019 inschakelt, is niet min. Artificiële intelligentie en cybersecurity zijn twee thema’s die vaak niet hoog op de agenda staan van Vlaamse ondernemingen. Dit moet anders, want de thema’s zijn cruciaal.

Deze twee speerpunten in het digitaliseringstraject van de Vlaamse regering moeten ook bij ondernemers en bedrijven prioriteit worden. Een nieuw en toegankelijk contentplatform wordt het middel om dat doel te bereiken. Ik word gevraagd en neem de verantwoordelijkheid over de coördinatie, de samenwerking met de partners en de journalistieke invulling van het contentplatform.

HET RESULTAAT?

De oplossing die ik VLAIO bied, is het volledige beheer van het contentplatform digitaletoekomst.be. Via dit platform worden ondernemers en bedrijven geïnspireerd en geïnformeerd over AI en het belang van een betere cybersecurity.

Daarbij ontzorg ik het communicatieteam en de experten van VLAIO maximaal. Ik werk daarbij zelfstandig. Via digitale tools en regelmatige briefings houd ik VLAIO op de hoogte van mijn werk.

 

Sensibiliseren van ondernemingen rond cybercriminaliteit en AI

Duizenden managers, ondernemers en verantwoordelijken vinden de weg naar een verhaal, een adviserend artikel, een nieuwsbericht of een project dat voorgesteld wordt op digitaletoekomst.be. Hiermee speelt het platform een essentiële rol bij het sensibiliseren van ondernemingen rond cybercriminaliteit en bij het informeren van de doelgroep over de mogelijkheden van artificiële intelligentie.  

Toegankelijke informatie die aanzet tot actie

De artikels met uiterst toegankelijke informatie over artificiële intelligentie en cybersecurity scoren hoog in Google én worden lustig aangeklikt.

Het platform laat ondernemingen inzien dat de Vlaamse regering de Beleidsagenda over artificiële intelligentie en cybersecurity ook voor hen uittekende. Ze leren ook over de subsidies van VLAIO. Daardoor begonnen al heel wat bedrijven hun cybersecurity te verbeteren. Of ze gingen aan de slag met artificiële intelligentie.

 

Wat doe ik voor VLAIO?

☑  Redactiecoördinatie van het contentplatform digitaletoekomst.be
☑  Contentstrategie vertalen in de praktijk
☑  Opzetten en beheren van de contentkalender
☑  Websitebeheer van Drupal
☑  SEO-optimalisatie van nieuwe én bestaande content
☑  Overzichtelijke, transparante communicatie met het vaste team van VLAIO
☑  Samenwerking opzetten en onderhouden met de partners van het VLAIO Netwerk
☑  Ondernemers en CEO’s interviewen
☑  Research naar unieke verhalen en adviezen voor ondernemingen
☑  Bedrijfsverhalen schrijven
☑  Adviserende howto-artikels schrijven
☑  Communicatiedienst ontzorgen
☑  Flexibel en proactief inspelen op strategische keuzes

 

 Ik volg als beheerder van AI-platform digitaletoekomst.be regelmatig een event van VLAIO. © Foto VLAIOIk volg als beheerder van AI-platform digitaletoekomst.be regelmatig een event van VLAIO. © Foto VLAIO

Vraag ook jouw unieke contentcreatie of content consulting aan. 

  →  Laat mij ook jouw unieke lead-generating content creëren​